Uhorková sezóna je aj v BTC. Uvidíme čo ukáže meditácia CEO Telegramu.

V krypte nastala uhorková sezóna a to je pre mňa ktorý používam BTC ako dobré platidlo veľmi dobre. Adopcia BTC investičnými fondami zabezpečila, že BTC sa stáva veľmi mizernou investíciou. BTC prirovnávam k strane ktorú svojho času založil Hašek – Strana mírného pokroku v mezích zákona. Prezident Jean-Michel Frédéric zabezpečil meditáciu pre CEO Telegramu, Durova a uvidíme ako jeho meditovanie skončí. Nie je to nič nové, po meditácii sa iný CEO, Jack Ma rozhodol, že prosperita Číny je dôležitejšia ako prosperita jednej firmu aj keď tou firmou je jeho Alibaba Group. Tak možno sa aj Pavel rozhodne rovnako. Len tou skupinou ktorej dopraje prosperitu nebude Čína, ale bankári pre ktorých prezident Jean-Michel Frédéric celý život pracoval. Život je zaujímavý a svet je nádherné miesto.

Publikované v Podnikanie | Komentáre vypnuté na Uhorková sezóna je aj v BTC. Uvidíme čo ukáže meditácia CEO Telegramu.

Šírenie nenávisti a strachu je problém každej spoločnosti.

Moje zamyslenie, prečo je šírenie nenávisti a rozdeľovanie spoločnosti veľmi nebezpečné. Cesta do pekla je často krát dláždená tými najlepšími úmyslami. Na to nikdy nezabúdajme.

Publikované v Keci k veci | Komentáre vypnuté na Šírenie nenávisti a strachu je problém každej spoločnosti.

Vo svete Bitcoinu nič nového. To však neplatí o Argentíne

Keď sa pozeráme na grafy krypta, tak je to stále ako na hojdačke. Teda predpoklad, že zavedením ETF sa stabilizuje cena Bitcoinu sa ukázal ako nepravdivý. Je zaujímavé ako sa vyvíja situácia v Argentíne, takto je to len nádherná ukážka kumulovania nešťastia. Takto to dopadne s ľuďmi ktorí pri zodpovedných pozíciách akceptujú ľudí jednoduchých, nevzdelaných a často krát aj sociopatov. Teraz sa musí poučiť aj Argentína.


Publikované v Teória riadenia | Komentáre vypnuté na Vo svete Bitcoinu nič nového. To však neplatí o Argentíne

Komunikácia. V čom je zaujímavý dátum 15.01.2024 a 17.01.2024?

Dátum 17.01.2024 je dátum keď sa bude lámať chlieb. Vidíme ako aj Peter P sa odvoláva na tento dátum, že až po 17.01.2024 ohlási, že či bude oficiálne kandidovať za prezidenta. Druhá strana SMER dáva nádej aj iným investorom a to aj tým, že sme sa automaticky nepripojili k rezolúcii USA o kórejských raketách. No a ako do toho pasuje SNS a ich predseda, tak aj o tom hovorím vo videu. Ak chcem niečo predať, tak je ideálne ak vytvorím konkurenciu pri nákupe. Chlapci nás chcú predať, ale nie automaticky a „zadarmo“, tak ako za predchádzajúcej vlády. Handľujeme cenu vplyvu na Slovensko. Sú to starí harcovníci, uvidíme či vedia čo robia. Progresívna strana chce aukciu zastaviť a oni by boli najradšej ak by sa nepredalo nič. To by určite urýchlilo predčastné voľby. Preto je veľavravný aj názov protestov. Zastavme ich. Vnímate túto komunikáciu rovnako?

Publikované v Nezaradené | Komentáre vypnuté na Komunikácia. V čom je zaujímavý dátum 15.01.2024 a 17.01.2024?

Najlepší novoročný prejav ktorý som kedy počul.

Vypočujte aj Vy a posúďte sami:

Publikované v Keci k veci | Komentáre vypnuté na Najlepší novoročný prejav ktorý som kedy počul.

Prvé použitie textov umelej inteligencie v Slovenskej politike?

Žijeme prelomové obdobie. Stále som rozmýšľal kedy sa reálne stretnem s textami ktoré na zadanie vypracuje umelá inteligencia a niekto ich bude čítať alebo publikovať a to reálne ovplyvní naše životy. Životy neumelých ľudí.

No a je to tu! Som skoro na 100% istý, že texty „návrhy zmien zákona a opravy zákonov“ ktoré sú čítané v Slovenskom parlamente nagenerovala umelá inteligencia.

Čakal som, že najprv sa začne so scenárom počítačovo kreslených filmov v Hollywoode, ale ako vidíte hnutie OĽAJNO pravdepodobne predbehlo všetkých a urobilo zle hrané divadielko na základe textov umelej inteligencie, ako prvé na svete.

Stále som hovoril, že Matovič je marketingový mág. Jemu očividne tých 20 tisíc mŕtvych nestačí.

A čo bude nasledovať? Moja predpoveď je… Zníženie raitingu Slovenskej republiky a zvýšenia percenta „úroku“ na dlhopisy SR. Alebo nepredajnosť cenných papierov a potom budúcnosť alááá Venezuela, alebo po novom Argentína.

Publikované v Podnikanie | Komentáre vypnuté na Prvé použitie textov umelej inteligencie v Slovenskej politike?

Dala sa predpokladať korelácia medzi testovaním a nakazenými?

5.11.2020 som napísal text ktorý vyzýval na rozmýšľanie všetkých. Škoda, že o tom nerozmýšľali hlavne pracovníci Úradu verejného zdravotníctva SR. Ak by rozmýšľali, tak by sme mali určite menej trvalo poškodených a mŕtvych Slovákov.
.
*** 5.11.2020 ***
– Nad jednou vecou rozmýšľam, ak sa pri víkendovom testovaní stretol s nakazenou osobou predseda vlády aj minister vojny (a to, že ich ochranka naozaj prísne strážila, aby sa stretávali len s osobami ktoré majú negatívny test) a obaja sú v 10 dňovej karanténe, aká je pravdepodobnosť, že ste sa s nakazeným stretli v rade ak ste bežný občan bez ochranky? Uvidíme aké budú čísla pozitívnych ďalej.
👉Včera to bolo 3216 človiečikov, 24% z testovaných. Dnes 1962 človiečikov, 15% z testovaných.👈 Tak veľa sme ešte nemali.
.
*** Záver ***
To je samozrejme aj moja odpoveď pre každého kto tvrdí, že sa nedá dokázať matematická korelácia (Vzťah medzi dvomi veličinami. Korelačný koeficient je číslo, ktoré vyjadruje silu tohto vzťahu.) medzi spôsobom testovania a počtom nakazení. Samozrejme, že sa dá a vždy sa dal vypočítať korelačný koeficient. Úrad verejného zdravotníctva to určite aj robil, ale nikdy ním vypočítané výsledky nepoužil na záchranu života Slovákov. Prečo? Verím, že dostaneme odpoveď aj na túto otázku.

Publikované v SARS-CoV-2 | Komentáre vypnuté na Dala sa predpokladať korelácia medzi testovaním a nakazenými?

Ako riadime zdroje v charitách, neziskových organizáciách a cirkvách?

Ďalšie pokračovanie riadenia zdrojov v organizáciách, ktoré ale nemajú pravidelný prísun peňazí zo svojej komerčnej činnosti. Aj riadenie tohto segmentu má svoje pravidlá a aj v tomto riadení určíte uplatníme svoje vzdelanie. Ani tu by som sa teda zdravým sedliackym rozumom neoháňal. Moje uvažovanie je len také nahliadnutie do problematiky, aby ste vedeli, či ste sa stretli s dobrými ľuďmi, s dobrým srdcom, alebo aj nie. Všetko pochopíte po tom čo si pozriete video. Teda verím tomu.

Link na video na youtube:
https://youtu.be/tqKZzTmE_fc

Publikované v Podnikanie, Teória riadenia | Komentáre vypnuté na Ako riadime zdroje v charitách, neziskových organizáciách a cirkvách?

Prečo je riadenie zdrojov často krát problém?

Pre všetkých sledovačov ktorí sa potrebujú vo svojej firme rozhodovať. Každá práca ktorá sa robí s láskou k druhým ľuďom musí byť založená na vedomosti a vzdelaní. Uvedené video tiež odpovedá prečo som niekedy nervóznejší, keď niekto často krát používa slogan „zdravý rozum“. Ja takúto teóriu a prax v riadení nepoznám a preto z toho vždy znervózniem. 🙂 Hlavne ak slogan o zdravom rozume používa politik s IQ 90 a menej.

Viac na linku na Youtube:
https://youtu.be/QsOsacgExRk

Publikované v Podnikanie, Teória riadenia | Komentáre vypnuté na Prečo je riadenie zdrojov často krát problém?

Ako som predpovedal výsledok volieb 21.08.2023

Na svojom FB som dňa 21.08.2023 napísal:

Dlho som nerozumel prečo pani Vojana a poverejník v demisii sa zúčastňujú na akcii, ktorú všetci ako jeden muž prezentujú len ako čistenie dôkazov o nezákonnej činnosti človiečikov o ktorých by si Vojana ale ani Robko či Peťko ani bicykel neoprel.
Dnes už tomu rozumiem. Dostal som vysvetlenie a všetko je celkom jasné. Všetko bude dokončené a nik sa proti tomu nepostaví. Teda nedajme sa vyrušovať. Všetko ide tak ako má. Robko bude predseda vlády a Peťko ak sa pošťastí, tak predseda parlamentu. Andrejko bude konečne robiť svoje obchody na všetky svetové strany a polepší si aj europoslanček ktorému sa podarilo odstaviť zlého Mariánka. Všetci budú spokojňučkí. Karavána ide ďalej. Tentokrát ešte zmena nenastane.

Dodatok: No okrem strany Republika, to sadlo presne ako dupka na šerblíček.
Ak chcete vedieť aj viac, že prečo je to tak, pozrite si aj moje vysvetlenie na tomto linku ktoré som zalistoval na svoj kanál dňa 25.07.2023.

Veľká škoda, že nestávkujem.

Publikované v Teória riadenia | Komentáre vypnuté na Ako som predpovedal výsledok volieb 21.08.2023